ÅPEN BRANNSTASJON LØRDAG 19. SEPTEMBER


logo brannvernuka

Den 19. september markeres Brannvernuka over hele landet. Nærmere 350 brannstasjoner inviterer til åpen dag med nyttig kunnskap, demonstrasjoner og utdeling av brannhjelmer til barna. I tillegg deltar over 600 000 nordmenn i det som trolig kan kalles verdens største brannøvelse. Skoler, barnehager, bedrifter, institusjoner og andre virksomheter skal i sving og trene på brannrutinene. Også familier kan melde seg på via www.brannvernuka.no og bli med i massemønstringen.

Brannvesenet Midt IKS arrangerer «Åpen brannstasjon» for alle våre avdelinger 19. september kl 1000 – 1400. Her blir det vaffel, kaffe og saft. Kunnskapsløype med trekking av et pulverapparat i premie og muligheten til å sitte inne i en brannbil og få prøve seg som brannmann for en dag!

Velkommen til «Åpen brannstasjon»