Vi har utlevert våre første to Bjørnis bamser! Les historien hele her!


Joachim Andre og Vetle Andreas Neergård, henholdsvis 7 og 4 år(snart 5), var for en tid tilbake utsatt for en dramatisk hendelse i barnas eget hjem. Lillebror Vetle Andreas kom til skade når valpen slo på komfyren, hvor det var det plassert et plastikklokk. Etter hvert ble det en del røyk fra plastlokket, noe storebror Joachim Andre oppdaget. Han grep resolutt inn og fikk bror i sikkerhet. Selv pustet han inn en del røyk, noe som forverret hans astma. Etterhvert slo røykvarsler og alarmanlegget(bosatt på gård) ut, slik at foreldrene, som var i umiddelbar nærhet, kom til og fikk avverget en mer alvorlig hendelse.

Joachim Andre har fått konstatert at han ikke fikk noen kroniske skader etter røyken han pustet inn. Hadde det ikke vært for den modige handlingen til Joachim Andre, er det vanskelig å si hvordan historien hadde endt. Familien har tatt grep og gjort komfyren valpesikker ved å ta av knottene til platene. De planlegger også å gjennomføre en brannøvelse i hjemmet sitt, noe vi i brannvesenet også anbefaler alle familier å gjøre.

Joachim Andre og Vetle Andreas mottok hver sin Bjørnis bamse, på bakgrunn av den dramatiske hendelsen. Bjørnis falt umiddelbart i smak, for de to modige gutta!