Brannvesenets Midt bedriftsidrettslag

logo Bedriftsidrettslag
Nå er Brannvesenets Midt bedriftsidrettslag stiftet. Målet til bedriftsidrettslaget er å framme fysisk aktivitet i selskapet. Både i arbeidstid og i fritid.

Vi har nå så smått kommet i gang med bedriftsidrettslaget. Vi er innmeldt i brønnøysundregisteret, grasrotandel/kontonummer er opprettet, vi har søkt selskapet om penger og har valgt et styre. Styret består av:

Ståle Bjarghov, leder

Jon Kristian Storli, nestleder

Endre Kristensen, kasserer

Svein Arne Sundfær, styremedlem

Robert Øyen, varamedlem

I forbindelse med opprettelsen av bedriftsidrettslaget så ønsker vi gjerne å ha en kontakt/ildsjel i hver avdeling. Videre ønsker vi også at det kommer forslag til aktiviteter vi skal delta på. Vi må få til en gøyal konkurranse/utfordring mellom hver avdeling i selskapet, hvor beste avdeling blir premiert. Kanskje blir det premiering i forbindelse med årets julebord. Vedrørende tilbakemeldinger på kontaktpersoner/ildsjeler og aktiviteter kan disse tilbakemeldes til [email protected] Det jobbes også med anskaffelse av treningstøy med logo. Nærmere info om dette kommer senere.

Det finnes i dag flere aktiviteter i bedriftsidretten i Nord Trøndelag, som dere kan henge dere på.  For nærmere info følg denne linken: http://nord-trondelag.bedriftsidretten.no/

Vi oppfordrer også til at flest mulig deltar på “Sykle til jobben 2016“. Dere kan melde dere på her: http://www.sykletiljobben.no/signup/start/signup Her kan dere melde der på individuelt eller som et lag.
Om dere er påmeldt sykletiljobben aksjonen trenger dere ikke å sykle, all fysisk aktivitet kan registreres, ta utfordringen å meld dere på.

FØLG OSS PÅ VÅR FACEBOOKSIDE:
https://www.facebook.com/Brannvesenetmidtbedriftsidrettslag/